Доторкнувся

Доторкнувся до неї очима,
А ще подумки в душу заліз
Й зрозумів, що вона та любима
Поживу із якою без сліз.

Не чекаючи підлої зради
І нестерпного крику щодня,
Що немає у неї помади
І що я безгрошівна свиня.

А вона молода і красива,
Їй потрібен старий багатій
І вона дочекалася б дива,
Їй, вдові, лишив статок весь свій.

Не дай Боже ще раз помилитись,
Знов попасти у пекло буття,
Із підступністю знов оженитись
Й проклинати себе все життя.
14.06.15.


Рецензии