В океанi

В океані подій
Штормових і спокійних
Човен в кожного свій
В руках мужніх, надійних.

А якщо це не так,
То ти можеш втопитись
І як той неборак
Вже на дні опинитись.

Й будеш злим на весь світ,
Що не ти, а він винний,
Що зазнав стільки бід
В океані, де чинний
               
Закон вибору тих,
Дуже вмілих й надійних,
Тільки ще молодих,
Але вже не наївних.

В океані життя
Не втопитися треба,
Щоб твій човен буття
Гостював проти неба.
14.06.15.


Рецензии