човен життя...

…ніч у жалобі, мов чорна ріка
між берегами: учора до завтра
хвиля теперішня – воля сама
спішно біжить, б’ється старанно…

човен життя мій у Долі руках 
рветься з туману, як з пелюшок.
піснею мрій заколисаний в снах
в спрагу шукаю щезлий струмок…

ловить душа мить слів дихання вітру,
нудиться спокоєм пристрасний день…


Рецензии