Синовi

Я буду молитись за тебе -
Хай легкими будуть шляхи.
Хай чистим тобі буде небо,
Господь хай прощає гріхи!

Хай ясним тобі буде сонце.
Здоров*я хай буде міцним.
Співають птахи близ віконця,
Розвіє негоди, як дим!

Хай гарним життя твоє буде.
Щастить - де б не їхав, не йшов...
Хай стрінуться чеснії люди,
Бажаю, щоб долю знайшов!

                13. 06. 2015 рік.


Рецензии