В травi

Лежу в траві я сонячно-зеленій
І чую голос Матінки-Землі.
Я в серці Раю. Дихають легені
На повну силу в червні у селі.

І сонце ніжно плечі зігріває,
Мурахи по руках моїх повзуть.
Дитина в мами пазухи шукає.
І череду дід з бабою женуть.

На серці хороше. Так радісно зітхаю
В передчутті щасливого життя.
Коханого із лісу все чекаю.
І поринаю в сон, де я – твоя.

(13.06.2015 р.)


Рецензии