Хай щастить!

Забудь про те, як ми кохались.
Як полюбила теж забудь.
Як один одного тримались,
Що був моїм... Не в тому суть!

Забудь, як разом танцювали,
Як цілував мої вуста.
Забудь! Бо ми чужими стали,
Я, любий мій, тепер не та!

Не та наївная дівчина,
Яку так легко задурить...
Ти долю, ще, свою зустрінеш,
Скажу лиш : " Хай тобі щастить! "


Рецензии