Могла би

Могла би птахою здійнятись.
Могла би в небо полетіть!
Могла би щиро посміхатись.
Хвилину кожну, кожну мить!

Могла б " коханий " - говорити.
Могла б стрічати й проводжать.
Для тебе все  могла б зуміти -
В*язать, шкарпетки, навіть, прать!

Могла б єдиною твоєю,
Твоєю сонячною буть...
Ти міг би звать мене своєю,
Та наказав Господь - " Забудь! "


Рецензии