Залишив сумнiви менi

Казав, чарівно так, "кохана "
І мої руки цілував.
Дівивсь у вічі мені рано,
Та що у серці ти тримав?

Частенько згадував про Бога,
Та чи ти мав його в душі?
Чекала нас обох дорога...
Я чула, як зітхав в тиші.

Та чи було то все відверто?
Залишив сумніви мені...
Не зрозумілий, часом впертий -
Мені співав свої пісні.


Рецензии