Я не жалiтиму

За тобою не буду жаліти.
Навіть більше - скажу тобі : " Йди! "
Ти не вмієш відверто любити...
Мої очі... Дивились куди?

Моє серце - навіщо страждало,
Як розлучення час наставав?
Ніжних слів говорив ти не мало,
Почуттів лиш до мене не мав!

З часом, тебе впізнала, мій милий -
Показав мені козні свої...
Дай забути, Господь, мені сили,
Ті, доволі, чудовії дні.


Рецензии