Зорка покера Рычард Броц ган
Рычард Броціган
Гэта зорка выглядае -
пачынаецца покер - усходзіць
яна над горамі штату
Арыгон.
Вось тры мужчыны гуляюць,
Усе тры - пастары авечак,
Адзін з іх мае дропер,
Астатнія роўным лікам нічога.
Свидетельство о публикации №115061305938