Розвязали, розпустили

Розв’язали язики,
Розпустили руки
І живуть так залюбки
І не терплять муки.

Що злостивцями живуть,
Брешуть і вбивають
І торують в пекло путь,
Душі де страждають.

Що за Божий заповіт?
Бо до церкви ж ходять,
Підкорить той хочуть світ,
Де не верховодять.

Та такі уже були,
Зогнили в могилі,
На народ війною йшли
Та скорились силі

Бога нашого й людей,
Прокляті народом
Носії таких ідей,
Знищить й вас світ згодом.
13.06.15.


Рецензии