Тайна, або Ти покличеш мене. Блюз
Тим колишнім, таємним, інтимним і ніжним ім'ям.
Тим ім'ям, що колись в своїм серці знайшла і почула.
На яке і колись, і тепер відповім тільки я.
Знаю, носиш і досі у серці ім'я-таємницю.
Променисте, безхмарне, кохане — чому не носить...
Та боїшся, що імені в серці твоїм не сидиться.
Що зірветься ім'я з тихих вуст в несподівану мить.
І обернеться раптом весь світ на твою таємницю.
І захоче весь світ розпитати: мовчала чому?
Знаю-знаю, боїшся... Ім'я бережеш, мов зіницю...
Я тебе й мовчазною знов завжди в обійми прийму...
.................................................
Бруно Дайян
Свидетельство о публикации №115061302766