за Мрii...

…цікаво, що далі за межами Мрії?..
коли зникла віра?.. згубились надії?..
куди неповторність манила, мов сни?..
хто вкутує спалах кохання в сніги?..
невже неповернення нищить Любов,
висушує пам'ять – мовчання струмок,
і спокій в думках свій втрачаємо ми,
нам душі, серця, біль незвано гнітить…
прощення не прийде саме по собі,
проси, не проси, жени, чи жалій…
однаково буде комусь, не тобі,
сповідає тиша усім по між слів,
як вітер знущався із мрій уночі,
втікав до безодні вчинивши розбій…


Рецензии