Подружке шуточная

Алпыс уйлi Ар;ыннан,
;ркер сия;ты жайна;ан,
Н;зік кесте то;ы;ан,
Осы ;ыздын демінен
Талай ерлер мас бол;ан.

;;дай са;тасын ж;пардан,
;;пия иіспен а;;ы;ан,
Бай;аусыза; бір ж;тса;,
Естен кетті; айрылып,
Бітті; деген сол бол;ан.

Біреулер жур ;ой ма;ында,
Сілекейлерін а;ызып,
Тынышты;тан айырылып,
А;тотыдай пір болып.
;ре;-;ре; дем алып,
Бір суйске м;з болып.

;ттен жал;ан ;мір-ай,
;айдан келген бул бинет;
Б;ларсыз деміміз у бол;ай,
Буларменен омір а;ырет)))
/Альбатрос/
(эксик шуточный)


Рецензии