Писидиз

 Гъвеч1и писи ша зин патав
Шад ая зун твамир тек
Сифте къугъван зун вахъ галаз
Ахпа гуда за ваз нек

Самаркай кьаз биц1и кьифер
Мад чин к1вализ хикимир
Ша лагьайла патав текъвез
Закай на хъел ийимир

Зун к1вализ хъфейла кусузЯвашдиз ша зин мисик
Вун к1вачерихъ винел хьурай,Зунни яргъандин к1еник

Анжах киса на гьараймир
Дах ахварай аватда
Мад куьчедиз акъудда вун
Закни пис хъел акатда


Рецензии