Ангели немов

Найкращі миті золоті,
Прекрасний день такий нещасний.
І дощі оці невчасні
У моїм житті.

Пристрасть ув очах вогнем
Вся іскриться і літає.
Наше літо наближає
З кожним днем.

В сяйві місяця прийду
Там, серед нічних мелодій.
В метушні, неначе злодій,
Поцілунок твій вкраду.

Застигала в жилах кров,
Знову ніченьку дурили,
Виростали знову крила –
Ангели немов…


Рецензии