Украiна i Росiя...

Україна і Росія,
Були   сестри близькі,
Свояки -  Москва і Київ,
Справи   зараз  слизькі…
Припиніть вже  воювати,
Адже це не гоже…
Один одного вбивати,
Допоможи Боже…
Мирну підпишіть угоду,
Щоб біди подолати,
Бо для кожного народу,
Грішно  воювати.
Тут не буде перемоги,
Навіть не чекайте,
Та   вже досягніть злагоди,
Ліпше не стріляйте…
На Хрещатику  йде Проща,
Не вмерла надія,
Молиться  й Червона Площа,
Й сльозам  тепер вірить…

Автор  Геннадій  Сівак.
10 червня  2015 року.


Рецензии
На это произведение написано 5 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.