На стальнiм конi

Хоч  мені  лише  два  роки
Й  соску  ще  тримаю,
Марки  авто  я  нівроку
Майже  усі  знаю.

Тато  й  мама  за  кермом,
Сестричка  ганяє,
Я  й  собі  вже  у  авто
Водіння  вивчаю.

До  педалей  не  доріс,
Зустрічним  не  видно,
Не  деріть  дорослі  ніс
Бо  росте  вам  зміна!

Ось  такий  наш  Богуславчик
На  стальнім  коні  красавчик!
            10.06. 2015р., Київ


Рецензии