Не плачу уже

Навколо так темно
І сумно чогось
І сльози течуть по обличчу.
Мені так самотньо
І ранок не йде
Усе тут наповнено ніччу.
Ще ранок не скоро
А сум лиш росте
Але я нікого не кличу.
Нікого не кличу
Й не плачу уже
Лише сльози течуть по обличчу...
  (22/23.05.14)


Рецензии