iз вiтром...

…за великий комір міста,
за широкі рукави вулиць
зачепився ліхтарик-місяць…
із яскравим відблиском у зірках-вікнах
відчинених у світи подихом Мрії,
порожнім і незрадженим, скритим,
затаєним у собі бажанням любові…
у закриті двері кімнати днів
постійно стукають небайдужі думки-гості,
сумні, і веселі, пристрасні, і самотні, як вітер…


Рецензии