Чому?
Чому я зовсім спокій загубила?
Я так не хочу.. але я тебе жадаю!
Проти кохання я не маю сили!
Не маю сили у собі це побороти,
тому наважуюсь завжди тебе чекати.
Нудьгую вдома і нудьгую від роботи.
Чому так важко, поясни мені, кохати?
Свидетельство о публикации №115060905310