ДИВО

   
Зеленіють верби, лози,
Явір листям шелестить,
Випадають літні роси,
І повітря мерехтить.

Земля від пахощів п’яніє,
Нектаром квіти налились,
У небі жайворон співає,
По полю звуки розлились.

Світить сонечко грайливо,
Колос пестить на стеблі,
Визріває хліб на диво,
Крокує літо по землі.

Грім по небу прокотився,
Дощем землю напоїв,
Колір райдуги змінився,
І красою поманив.

Радійте літньою порою,
І не гайте марно час.
Любуйтесь квітами, травою,
Це диво створене для нас.


Рецензии