Вун мектебдин рик! я малим

Чирна на чаз к!елиз, кхьиз,
Ч!ехи касдиз гьуьрмет ийиз.
Зун къурбанд хьуй а ви рик!из
Вун мектебдин рик! я малим

Акъудда за, кьилиз тахьай,
Куьне лагьай вири гафар.
Дидед ч!алан гузвай тарсар,
Вун мектебдин рик! я малим.

Лугьун тийиз, жеда гугьул,
Гана куьне къе чаз акьул.
Пара сагърай, квез чухсагъул,
Вун мектебдин рик! я малим.


Рецензии