Night

Ingvarr Eichenwald
          7 Jun (11:56PM)
       
         Night
__________________________

In this night we were lying in sofa,
You're defender of my dearest dreams.
My lips it's a key of your soul,
In my ear constantly breathe.

Weather swearing, rain outside.
In our kitchen very quiet,
In our bedroom very cold,
You hug  me in a silence.

I feel your breath. I feel your feet,
Tonight  you are of mine.
I feel your brest. I feel you still,
I'm horny,dirty smile.


Рецензии
Its cool! Crazy poet)))

Роман Бояркин   18.12.2015 15:23     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.