Квiти осiннi

Ніжні, чарівні,

Квіти осінні,

Злякані холодом ночі

Вранішнє сонце вас відігріє,

Тільки любити не хоче.

Ніжно цілує,

Пестить стеблину,

Ніби сміється над вами.

Тільки за тим лиш,

Щоб за хвилину

Знову сховатися в хмари.

…Ой, не ввіряйте тим свою долю,

Хто, наче сонце осіннє,

Лиш розтривожить серце до болю

І, як ту квітку, покине.





Фото из интернета.


Рецензии