Ранок мудрiший ночi

О третій годині ночі збираюся спати,

А зорі так світять в очі – що їм сказати?

Сяду на підвіконня, зітхну у морок.

Досить тебе чекати, мій любий ворог.

 

А завтра вранці серпень впаде у трави,

Ніхто й не спитає, хто звечора був неправий.

У небо так само звично зіпнеться сонце,

Загляне у вікна і посміхнеться: що це?

 

Вгорнувшись у ковдру солодко спить образа,

Лишившись в подушці сльозою. І так щоразу.

Мабуть, не даремно так зорі світили в очі, -

Хотіли сказати, що ранок мудріший ночі.





иллюстрация из интернета


Рецензии