Услед гляджу i ясна разумею

Услед гляджу і ясна разумею:
Спляценні лёсаў не перахітрыць!
Таму лаўлю, як крохкую надзею,
Пагляд вачэй, якім – не даражыць.

Наколькі гэта добрая прыкмета
Для тых, каму развітвацца чарга?
Як хутка наша круціцца планета!
Як доўга не мінаецца туга!

І абсыпае ў поўдзень вецер ліха
Пялёсткамі акацыі ўвесь свет.
Душы тваёй кароткая адліга –
Знікае між дамамі сілуэт… 

2012


Рецензии