Ми перестали боятися

Ми  перестали   боятися
Свист куль, чи то  рик автомату?
Ми  перестали  боятися,
Тих  сліз,
Що льє вдова й мати,
Ми перестали коритися,
Ми просто  пішли  захищати,
Ми перестали  здаватися,
Країна не може  чекати,
Свій  дім,
Своє місто й вулицю,
Від  тих
Хто в жазі  роз’єднати,
Десь пестять  надію,
Крутяться,
Не  знаючи  –
Нас багато,
І  всі  їхні плани –
Марево,
Над степом в літку
Розвіються,
Ми  перестали   боятися,
Навчившись щиро молитися!
5.06.2015


Рецензии