Найголовн ша

Ні,ти не найгарніша,
не краща за всіх на світі,
але для мене - найголовніша,
посмішка твоя мов сонце світить.

Твоє ім'я як мелодія лунає,
навіки закарбувалося в думках,
моє сердце в тебе повністю пірнає,
нескінчену ніжність бачу в твоїх руках.

І боляче про тебе згадувати,
про очі та солодкі губи,
найголовніше для мене - Ти,
проте мене це все лиш губить.



 


Рецензии