Хай спить

Насипало.
Надуло.
Натрусило.
Засніжило, навіяло щосили.
Позичило в зірок - і посріблило,
І нас усіх у гості запросило.

Яка краса!
Не руш її, будь-ласка.
Хай спить до ранку
Ця
зимова
казка...


Рецензии