безтямнi видiння туманiв...
де ранок байдужим блукає,
в нестерпнім зітханні
зі світом без втомно єднає
нас Тиша
дарована Богом!
ніякого болю
в тій пустці немає,
лиш сумно від того,
що страх натякає
лишитись самому
на зоряній стежці додому…
се так очевидно
край битого шляху
якось особливо
куйовдять безтяму
світ сиві видіння
безмовно…
Свидетельство о публикации №115060401175