Хвиля нiжностi
Рожевої накрила,
Як на світанку в юності.
Затрепетали крила.
Лечу в твої обійми
Я пташкою малою.
В них тепло і спокійно.
Так затишно з тобою!
Уста, мов стиглі вишні,
Дощем рясним омиті,
Барвисті квіти пишні,
Кармінно-оксамитні.
В очах весняна зелень,
Моря й блакитне небо.
Між лісових поселень
Шукаю шлях до тебе.
(01.06.2015 р.)
Свидетельство о публикации №115060308125