Для чего у человека голова? На украинском языке

Навіщо у людини голова,
яка не згадує про Господа, про Бога,               
а молиться тоді, поки жива, 
коли на серці з*явиться тривога?
      
Навіщо у людини серце є -               
живе, гаряче, ніжне, даровите,            
якщо воно нікому не дає               
подарений Христом талант заритий?

Навіщо руки Бог людині дарував?
Невже лише на те, щоб кожен з нас
руками працьовитими приймав
убогії зарплату і аванс?


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.