15

можливо,
ми втратили можливість
відчути присмаки наживо,
дефекти слів.
вже так буденно
бачитись у ямі снів
неначе вдома
лежить собі в мої очах
твоя рука,проклята втома.
моживість втрачена.
дефекти слова.


Рецензии