Шепiт живих сердець

Шепіт проголоски нашіптування
Нещасних мертвих вбитих
Людей живих сердець
Замінили задушили загубили їх
Машини технології прийшли на зміну
А загубили самі вони серця свої
Ланцюгами в них здавлені руки
Сонцем лютим отруєні очі
Ота боротьба іти буде довго
Шум машин і крик людей наростатиме
І ті слова і ті команди скоро пропадуть
Скоро зникне і апарат і людина і вмре природа.


Рецензии