До дня м ста

Сьогодні навкруги барвисто,
Народу на площі багато.
Сьогодні святкує місто
Свого народження свято.

Музика дзвінко лунає –
Радісна і прекрасна.
Краще тебе немає,
Мила наша Попасна.

Осінь листя фарбує.
Палає вогнем горобина.
Хай печаль твоє серце гартує,
Живи та співай, Україно!

5 сентября 2000


Рецензии