Na noviy bud laska

«На новій, будь ласка»

Зупинитись на новій сторінці.
Подих геть і нові жадання
Вабить нас як цукерка в дитинстві,
Як двох тих колес гальмування.

Не ламай двох життів. Не треба.
Не роби із людини попіл.
Як забракне на всіх того неба
Не стискай жодного у горлі.

Прочитай, подивись, послухай.
І продовжуй втрачати розум.
У пітьмі переконаних «дехто»
Міцність скла кращий тест набоєм.

Не пускай голоси, що в макітрі,
Всі вони ще підкажуть правду.
Не розгойдуйся, дурню, в повітрі,
Краще вчи свою роль на завтра.

Пробіжись по зіркових дорогах,
Зрозумій, що воно не твоє:
Коли той на алмазних порогах
Сам себе за мільйон продає.

Задоволення не вистачає.
Банк не може надати кредит.
І конверти не відкриває
Депозитом любові на рік.

Зупинитись на новій сторінці.
Подих геть і нові жадання.
Від себе не підеш наодинці.
Час рахує годин коливання.

2.06.2015


Рецензии