весняна повiнь

повінь весняна сенс розливає краєм,
правда потопла десь поміж помилок.
легко, чи знаєш, сплутать мерзоту з раєм,
втартивши місяць серед пустих зірок.
слів не забракло, тут вони просто зайві -
деякі ж закарбовані в глибині.
знаєш, мабуть, засліплена я в тім сяйві,
що ти знайшов, повіривши, у мені.


Рецензии