туп

Базардай зин дидеди
Са туп гъанай заз
хвеши хьана фена зун
Куьчедиз къугъваз

тупунин са пад яру ,
Са пад тир вили
Кват1 хьана зин дустарни
Килигиз вири

Шад тир чун вири Къугъваз
Туп ягъиз чилиз
Терс ягъай туп аватна
Патав гвай вириз

Куьмек хьанач дустаркай
башламишна шез
Зун,туп акур виревай
Зин туп гьайиф къвез

Фикирнай за фида туп
Вирин к1ениз фад
Амукьда зун сифте хьиз
Туп амачиз мад

Рекьяй физвай халуди
И кар кьат1унай
Физвай камар виликди
Кьулухъ хъувунай

Шехьмир хтул халуди
Куьмек гуда ваз
Лугьуз са лаш гадарна
Тупунал зарб кваз

Вирин юкьвал алай туп
Къерехдив мукьва хьана
Яргъи лаш гвай халуди
Зин туп инихъ хкана

Кат хъувуна зун к1вализ
Хкадариз шадвиляй
Зин ц1ийи туп ,к1ени туп
Ахъайдач за мад гъиляй


Рецензии