Мир сомлел... к Празднику Троицы. укр. язык

Світ зомлів,
Бо нестача йому тепла.
У імлі
Розплодилось безмежжя зла.
Це часи,
Що не вмариш в кошмарнім сні.
Божий Син,
Ти дарма на хресті пітнів.
Світла путь
Тим, Вітчизну хто боронив.
Проклят будь-
Хто в відстійній калюжі гнив.
Прийде час-
І відродиться Віра в нас,
Мов алмаз,
Міць і світло- НА ВІЧНИЙ ЧАС.


Рецензии