Neyleyirem men

Gefleten ayrilig megami geldi,
Agrilar ezablar bagrimi deldi,
Dedin yawa mensiz heyat gozeldi
Bu heyati sensiz neyleyirem men.

Sensiz yasamaq neyime gerek,
Senin sevgin ile doyunur urek,
Cenneti verdiler dedim elni cek
Cenneti meleysiz neyleyirem men.

Dedin herden bir gorecem seni,
Imkanim olanda opecem seni,
Bir dost kimi sevecem seni,
O sevgini ureysiz neyleyirem men.

Mene rehm eyle gelsin yazigin,
Blirem bow galib senin gucagin
Istemirem hec o mehebbet bagin
O bagi ciceysiz neyleyirem men.


Рецензии