Нариманаз

Зун галачиз зин фикирар
Заз к1андайвал кьилиз тухвай
Дуст хьанва заз Дагъустанда
Гьар суалдиз жаваб гудай.

Сифте хьанай зун лап мегьтел
Амукьна зун рази яз квел
Гъил вугудай ачухна чин
Дуст ава захъ михьи рик1ин.

Яшамиш жез регьят жеда
Рик1ин дустар хьайи ч1авуз
Зун хьиз,кисдай.гьахъ рахадай
Жеда. завай,ваз дуст лугьуз.


Рецензии