Котенок мой

Зун вин шенп1и ,вун зин шенп1и.
Зун са кас я вун лап к1ени
Бахтлу жеда вун захъ галаз.
Эгер на гъил ягъайт1а заз.

Масадаз ваъ .заз лагь на чан
Килигна заз .шад ая ман.
Гила бесрай наз-маса гун
Ават1а вахт.ша рахан чун.

Вун заз хъуьруьхъ ,зун ваз хъуьрен.
Мад хъел жемир. мислат хъижен.
Цавай гъетер хъуьреда ваз
Чили цуьквер атайда чаз.


Рецензии