Тади мийир кьуьзуьвал на

Агь.кьуьзуь жез к1анзавач заз
Рехи жезвай Ч1арар акваз
Биришар ,зин вилер кьунвай
Йисар я зин,гелер тунвай.

Руш хьиз ама, руьгь къеневай
Гилани хъвер рик1е авай.
Гатфар хьайла гуьгьуьл жез шад
Эвер гузва,ашукь жез мад.

Акъваз йисар мийир тади
Ч1улав ч1арар дахьуй рехи
К1енивилин тур зал гелер.
Вилик кума фидай рекьер.

Акъваз зарб кваз вилик фимир
Кьуьзуьвал на тади мийир
Мад хъша вахт вун са легьзе
Ашкъид ялав тур, зин рик1е


Рецензии