Бюро загублених речей..

        ***


Бюро загублених речей
Де чуєш: що забули, пане?
Кажу їм тихо: місто Львів, -
Мовчання, жах і замішання
Чи пан жартує? Це кумедно.
- Ні, я серйозний чоловік.
Самотнє мiсто, я – самотній
Ми втратили усе, що можна
Але як вуличний співак
Вік граємо, - немає тління..


                310515   12.55




На фото: площадь Рынок во Львове


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.