Свято

Ой літо літечко зеленеє
Даруєш нам кохане
тепло і казку
Сонця золотого
І ждем тебе
Радіємо з тобою
до осені ти з нами
Хай же всім
Щастить
і обріії відкриють
 свої обійма
як в дитинстві
 ніжно
доторкнуться
вічною красою
і коханням
Матері Природи
Зоя Міщенко


Рецензии