Спочити дай
Крізь біль благаю.
У далечінь кричу –
Пусти!
Мені з тобою не до раю,
Мені одній – до сатани.
Мені одній.
Залиш.
Пробач.
Мені один залишивсь плач.
Мені і вереск у ночі,
Як тобі сонце на плечі.
І битись я нестерпно хочу,
Кричать, галасувать і пити.
Та тільки ти пустить не можеш,
Та тільки я вже звикла бити.
Себе. Сама. Тобою. Сильно.
Не стерпну більш, я дихать вільно
Метою ставила собі завжди,
Тепер прийшли бажані часи.
Спочити дай, -
Крізь біль благаю.
У далечінь кричу –
Пусти!
Мені з тобою не до раю,
Мені одній - в щасливі дні.
08.03.2015
Свидетельство о публикации №115053004162