Ти поруч

Подрузі говорю що не люблю
Не  зможу жити без тебе
Журба замучить
Великий світ один у ньому ти
Думки коханий всі мої про тебе

        Пр
Свій хрест с тобою любий  понесу
Нехай тернистий  шлях в житті пізнаю
Без сліз пройду я його  по вогню 
Плече твоє щоб відчувала поруч
Ти поруч є і я страху не маю

Цілуй, цілуй так добре із тобою
А подих твій лоскоче ніжно тіло
І від обіймів виростають крила
А жар любові до зір мене несе 
Для мене рай  з тобою бути поруч
Люблю, люблю, любитиму завжди
Промінцем сонечка усі твої  слова
І ти не  грім у сонячну погоду
Град не впаде не розібє любов
Мороз не опіче  мої надії


        Пр
Від  Бога дар для мене любий ти
Народжені з тобою бути в парі
Обіцянку любові не поруш 
Так у  писаннях  говориться    святих
І в  другому житті ми разом, разом
Любов як  Бог,  свята,  свята  і вічна
Померти я бажаю в один день
Щоб  не дістався любий ти ні кому


 


Рецензии