Заплямована..

Над прірвою в холодних росах,
Тремтіли вранці у траві.
Де квітку я, у чорних косах,
Знайшов незайману в крові.

Червоні краплі мовчки впали,
У пил терпко-солодких мрій.
Де ми тілами сколотали,
Свіжо-зелених стебел стрій.

Вляглися на підошвах бога,
Упали в пазурі обійм.
Пірнули в океан Сварога,
Вступили з тишою в двобій.

Нам білі хмари за перини,
А синє небо за крило.
Терпкими поцілунками поране,
В сп"яніле серце зокрема.

Стікає трепіт до краплини,
По нашим змученим тілам.
А на сорочці від калини,
Лишились візерунки плям.
Сергій Мат


Рецензии