А може...

Експромт українською...

А може просто на крилах
Блакитним небом бажання
Моє ти серце відкрила
Подарувавши кохання

Вкланюсь я в твої білі ноги
До п"яток твоїх  доторкнусь
Зніму всі твої я тривоги
І серцем твоїм пригорнусь


           29.05.2015


Рецензии